we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Thursday, June 3, 2010

first job interview

hai2... semalam (2jun2010), aku dan muni telah menghadiri 1 job interviu. thanx to muni sebab mengkhabarkan kepada aku. hehe... excited, cuak. semua ada. then berangan2 dapat kerja tu. haha... itu sebelum interviu dan tengok keadaan kolej tu lah. tapi kolej tu nak berpindah ke tempat baru. surely okay. just... gaji nya kecil sangat. yelah, dah tinggal tempat orang, kenalah pikir sewa, bil2, travelling expenses.

huhu... ni on the way nak pergi. pagi2 dah gerak. yelah, takut sesat kan. boleh pulak parents aku nak ikut sama. kalau tak, journey with piza. tapi at the end... piza pun tak ikut. piz, ada hikmah jugak ko tak pergi.

interviu sekejap je. muni pun terkejut. mock teaching aku mengarut2. nervous punya pasal, semua yang aku praktis hilang. hehe... after interviu dan jumpa gerek, bergerak ke seremban. jumpa boy. hui, sekarang ni... seremban-jb macam main2 aje. lunch di A&W seremban. he... jakun punya pasal, excited habis aku. dah bertahun tak makan A&W.


ni pulak waffle-in-mug. seriusly, amatlah sedap. jem strawberry dia pun marvellous.






p/s (i) : kalau dapat job ni, memang di dalam dilema lah. haish... (eh aku ni, konon2 macam dapat je job tu kan? *perasan)

p/s (ii) : i never can make u proud. it's really hard on me and i think i can't take it anymore. i don't know what u want but i've did everything u asked. hm...






03062010 ~ 4.19pm
rumah aku ~ hall-depan tv

2 comments:

noor farhana mohd zin said...

gudluck tcer!

yanna yazed said...

eh2, fana... he... tq dear.

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com