we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Tuesday, July 13, 2010

ayah i y'all~

hai2... hari ni... ketika pagi2 buta ini, ketika mata belum lagi mengantuk, tangan gatal nak update blog. so, latest pictures adalah my daddy. hari sabtu lepas, bangun pagi2 after subuh. after breakfast charmee dengan ayah, kami menuju ke rumah Impian Emas. ayah nak tengok perkembangan renovation rumah.

i like... bilik aku bertambah besar. bilik boy pun sama. and... kami tak share toilet. he... baru ada privasi. masa mula2 kena share toilet. aku tak suka tapi redha ajelah. takut kan, kang aku tengah mandi syok2 togel2, sekali orang di pintu sebelah bukak. huhu... okay, view dari pintu. pintu toilet tu nanti di tutup. toilet baru belah belakang.


ni pulak bilik boy. toilet still the same. pintu aku dah tutup, so ada 1 way in ajelah ek. he...


okay, ni ha ayah i... poyo sungguh. dia yang yeye suruh aku tangkap gambar dia macam ni. huhu... belakang tangga tu ialah bilik air baru aku yang lum lagi di bina yek...


he... bapak aku ni jenis cool. sentimental. hui, cool amat. bawak kereta 40km/j - 60km/j. dari Impian Emas nak ke Larkin, aku boleh tidur dulu. padahal sepatutnya dalam 15-20 minit drive aje. this 28July ialah birthday dia yang ke 56. he... kalau tak extend, patutnya bapak aku dah pencen.

love my daddy so much. dia ajelah yang sudi mendengar cerita2 kosong aku. dengan mak aku lain sikit. mak aku jenis serius. so jarang lah nak berbual2. aku pernah tanya bapak aku, "macam mana ayah boleh ngorat mak ek?" yelah, kalau ikut perangai dia sekarang memang susah nak di approach. jawapan dia senang aje... "ayah kan handsome. mak yang ngorat ayah" oh, jawapan tak boleh blah. huhu...





p/s (i) : masih terpikir2 tentang duit yang short tu... kesian supervisor aku... hm... =(

p/s (ii) : dapat kabinet seperti yang dimahukan. moga2 harganya okay jugak. and mak tunaikan. hehe... yayang, support i kan?

p/s (iii) : dah lama tak sebut... ILOVEYOU... yesterday, today, tomorrow... <3




13072010 ~ 1.30am
rumah aku ~ ruang tamu-depan tv

0 comments:

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com