we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Friday, July 30, 2010

Jejaka Saya~

hello2... gerek aku kini amat busy meng'handle meeting atau kursus atau apa benda entah kat KL. kat area mana pun aku tak sure sebab tak sempat tanya lebih2. huhu... yang aku tahu, dia gerak pukul berapa, sampai pukul berapa. then calling2 berbual pasal aku, bukan pasal dia. approach ini di namakan self-centered ye. huhu...

di sini, nak mengucapkan tahniah kepada cik hapisang kerana berjaya menjadi cikgu ganti sekali lagi dia sekolah teknik johor bahru. huhu... sekolah lama aku tu... goodluck bebeh. u can do it. i tak se'teror u. ingat tak joke kita about the interview? kikiki... u balik lebih awal dari i kot. not sure. but kira okaylah, kita berjiran. boleh lagi lambai2 dari pagar. kikiki... after school maybe boleh minum shake 'kincit'.


okay2, back to the point. post kali ini untuk meluahkan perasaan rindu yang teramat untuk gerek. patutnya weekend hari tu dating dengan gerek jap. tapi atas masalah2 teknikal, tak dapat jumpa. silap2 lambat lagi dia balik JB. tapi takpelah, biar gerek jimat2. boleh aku mintak cover untuk SB lagi. oh, seronoknya... SB bersama hapisang. he...

actually, aku nak luahkan perasaan rindu. tapi tak reti pulak nak jiwang2 in public ni. yang pastinya, ketika ini amat merindui gerek. asyik teringat dia aje. ish, mengapakah... dia tengah jampi2 aku dari jauhkah? walau apapun, i am very grateful. i was blessed with a very nice guy. a guy that see my flaw as something special inside me. thank you darling because u didn't stop waiting when i asked u to.


ILOVEYOU,
yesterday, today and tomorrow...





p/s (i) : mane gerek aku tak msg2 ni? busy benar dengan meeting. bukan dapat OT pun. oh, aku telah menjadi mata duitan.

p/s (ii) : interviu... harap2 dapat tasek utara. yeke? hoho... mane2 pun tak kisah asalkan dekat dengan rumah.

p/s (iii) : mengantuk... mana mak ni? malam ni makan BESAR punya! di Damai. nanti aku update kalau makanannya best. huhu...





30072010 ~ 6.54pm
rumah aku ~ ruang tamu-depan tv

3 comments:

hafizAH said...

ak nk uda..or teknik perd..xmmo teknik..
temporary ok la..say thanx to ur mom.

wirda ahmad said...

yana..nape muke pisang camtu..?? bestla korang selalu hang out same...=)

yanna yazed said...

piz : huhu... pasang kaki cepat2. aku xnk smtp. load work dia, nauzubillah... hoho...

kak wi : haha... time ni tgh melawak. minah ni sbut bnda2 yg x spttnya ktika i sdg b'slera mnjamu. plus, dia gelak smbil mkn fries. huhu... msk mcD bli fries je. dine in plk tu. hehe...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com