we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Sunday, August 22, 2010

berbuka di TIPTOP!!

p/s : update ini di dedikasikan kepada kak Zack Blossom yang kepingin ikan bakar hari tu. hehe...

hai2, kejadian berlaku hari jumaat lepas. semalam nak update tapi terasa nak cerita pasal benda lain pulak. he... bila takde cerita, memang langsung takde. tapi bila ada, bertindih2 pulak banyak nak cerita. ni pun tengah simpan lagi satu cerita. esok baru aku update yang itu. kali ni adalah berbuka puasa bersama Encik Gerek, Cik Hapisang, Encik Amir. hehe... seronok!

okay, benda ni rancang sekejap je. masa berbuka hari khamis tu ayah aku cakap hari jumaat dia nak buka kat surau. mak aku nak ikut tapi bagaimanakah dengan anak dara dia seorang ni yang ke surau?? aku pun dengan lembutnya berkata... "kalau mak nak buka surau takpelah, adik buka dengan piza". ceh... dalam hati, bestnya dapat buka dengan cik hapisang. tapi nak buka mana. perah otak jugak sebab aku tak berani drive malam. then decision made, TIPTOP favourite kami!! ajak incik mohd amir sekali. he...

so, plan kitorang. maghrib dulu kat rumah baru gerak. eh, lupa nak cakap. gerek pun ada sekali. he... menambahkan kebahagiaan di hati aku. hehe... sampai2 tu tak buang masa. terus pilih ikan, order nasi goreng, air2 favourite kami. taaddaaaaa... inilah dia!


makanan kami : nasi goreng cina, nasi goreng kampung, ikan pari bakar 2 keping. minuman : air kelapa laut, ABC, cikong sejuk, teh o panas (ni gerek punya... macam orang tua. kikiki...)

participants pada malam itu :


peace, piz, peace... kamu jangan nakal... lalalala~


nauzubillah pipi aku... for my defense, dalam mulut banyak nasi. tu yang kembung. hahaa... plus, amir tak pandai ambil angle picture yang cantik. cis!

had a blast night! menceritakan kembali detik2 piza bermain magik kepada incik amir dan incik gerek amat kelakar. nyaris tersedak aku. huhu... nanti kita buat double date ni lagi yek. hehe... piza malu2 ke... malam tu piza kelihatan bertambah2 tinggi. memandang rendah kepada aku dihadapannya yang dah sedia rendah ini. kikiki...






p/s (i) : esok dah sekolah. aiseh... 6 hari bersekolah. really can't take it. this week too. sure balik lepak. please balik pukul 1.50pm lagi... please...

p/s (ii) : bought the thing i want most in these past 6 years. thank you sayang... sorry ter'over budget you. loveusoverythemuch! ada nama kami.

p/s (iii) : interview... still bothering me. lebih2 lagi nak merdeka ni. rasa malu bangett... ohhh... maluuu!





22082010 ~ 9.47pm
rumah aku ~ bilik aku

6 comments:

hafizAH said...

i bkn pandang rendah, cume nk pandang tinggi kt u cm mustahil.. hehe.
plus ak malu2 sbb ade gerek je..hahahaha..sebab gerek lg kaya dr aku..miahaha

yanna yazed said...

haha... sengal. aritu possible bl i pkai wedges n u pkai falt shoes. kikiki...

oh, aku rs, ari berkenaan, kita xkuar duit pn kn? haha... jom ajk mereka lg. *mt duitan

hafizAH said...

hampir same, tp ak ttp menang..
aah..
buleh2. best gak cm2. xpon nt kta ber2 aje, blnje diri sendir..hehe

yanna yazed said...

haha... berbuka di SB smbil bergosip isu semasa. hehe... later near to raya lh. skrg ni biar i teman parents i puas2. hehe...

zack_blossom said...

ooo..ok..ni saje nk wat akk mengences la ni kan...jahat betul yanna ni tau...aritu akk mkn ikan bakar pari yg cam rase nk kasi kucing mkn...xsedap betul...

ni yanna mkn kat ane?mahal x?

yanna yazed said...

hehe... sedap kak. i grew up with this food. kiranya mkn dr kcik. ikan bkr ni ajelh yg kitorg mkn. i mean, kt cni aje. tmpt lain xprnh lg seingt sy.

ni kat area kolam air, dekat2 nongchik. sebelah padang seri gelam. dekat2 EC. akak tau murtabak songapore kt stulang? kdainya dkt2 c2. sush nk terangkan. hehe...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com