we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Monday, August 23, 2010

our 6th pre-anniversary =)

hello2... oh, aku sebenarnya balik dari sekolah tadi nak tidur. tapi entahlah, aku masih teruja. so disebabkan ke'excited'an aku ini, aku tak dapat tidur dan terus online. tengok2 fb, blog tanpa arah tujuan. mentang2 P&P esok dah ready, so aku tinggal plan untuk hari rabu pulak. hm... kena beli wedges baru sebab wedges aku dah tertanggal tapaknya. aiseh... kalaulah hujan kat luar sana adalah hujan duit, aku tadah dengan tangki air yang kaler hitam tu. hoho... oh, seronoknya...

okay, update kali ni... nak cerita pasal pre-anniversary aku dan gerek. yelah, terpaksalah sambut awal sebab anniversary kitorang jatuh on weekdays. for sure tak dapat jumpa dia. patutnya sambut minggu depan 28ogos. tapi dia ada hal. so, sambut lebih awal. plannya sambut hari sabtu lepas tapi aku ada sekolah ganti, jadi nak keluarnya selepas aku balik sekolah lah. tapi di atas sebab2 yang tidak dapat dielakkan, pukul 5pm lebih baru gerak dari rumah aku. awal lagi nak pergi buka puasa. dah book so tak berapa risau dengan tempat lah. jadi round2 city squre. dalam pukul 6 setengah baru gerak ke tempat berbuka. so, ini tempat kami berbuka. he... excited aku. jakun sebentar.


kami antara terawal sampai. he... taking2 picture dulu. terharu, ada daisy. my favourite flower. orang ni macam tahu2 je aku and gerek tengah sambut something special. and... aku rasa both aku and gerek makin cerah. atau sebab pencahayaan yang mantap? hehe... tak kisahlah. aku nak kata jugak aku makin cerah. gerek? maybe kot kerana pencahayaan yang mantap. kikiki...

yayang saya yang tembam lagi montel tak larat macam nak meletup pipinya. kikiki... love you sayang. thank you for the past 6 years you make me happy and bare with me.


honeymoon. eh, suka hati aku lah nak panggil diri sendiri honeymoon. hehe... moon = gerek. honeymoon = aku lah. he... aku cerah kan? oh, kalau kat UTM asyik muka rentung aje.


our first round. he... book atas nama aku. nama aku ni memang payah untuk di eja dengan betul lah. kalau orang tu eja betul for the first time, aku belanja dia makan.


and these are the environment. bestlah, happening. dia bukak ballroom yang besar. selesa lah. diorang pastikan keselesaan terjamin. tak seperti sesetengah tempat yang lebih utamakan duit dari keselesaan customer. ada certain tempat aku pergi tu, punya pack sampai berlaga2 kerusi nak duduk. hish! tak senonoh!


and there are a lot of food. variety of them. ada 13 states punya makanan tradisional. bbq. nasi beriani. seafood. chinese style cooking and malay too. ada sate, ada otak2. ada kambing golek. wow!! memang kena stay lama2. kalau sekejap je macam rugi je. he... and ada aiskrim macam kat RAWA. hoho... seronok.








p/s (i) : masih lagi excited. happy kembang kempis jantungku... lalala~ ketika cinta bertasbih (tak pasal2 pulak keluar lagu ni... haha...)

p/s (ii) : agak2 tahun ni mak ayah still sponsor baju raya aku tak? oh... kekurangan baju baru. nak baju baru. nak baju akak2. biar nampak matured sikit. huhu...

p/s (iii) : dy... i loveyou yesterday, today, tomorrow... i sayang u very the strong.






23082010 ~ 4.41pm
rumah aku ~ bilik aku

6 comments:

zack_blossom said...

wah...dh 6th anniversary dh..congrats ye...semoga berkekalan hingga akhir hayat...

ok..kembali kepada yg sepatutnye ye..yanna mkn di mana ni?sy sgt lapo skrg ni ok..huhu...

yanna yazed said...

hehe... trimas2. insyaAllah, akak doakn yek. nk tunang n kwen cm akak. cute sgt!

eh kak, bkn entri yg ni utk akak. entri bwh. hehe... yg ikan bakar tuu...

muahahaha.. said...

kak yanna...
so sweet..
smoga berkekalan...
nik tggu kad kawen ya...
(haha,direct x?)

-cekelat-

zack_blossom said...

insyaAllah...akk doakan ye..doakan akk gk tau..yanna ngn gerek pun cute ok...hehe..

ikan bakar tu wat akak mengences sgt2..=p

ira amira said...

da 6 taun!!wow..hehe..moge kekal yee..kawen jgn lupe jempuuutttt...=D

yanna yazed said...

nik : hehe... dh bese dh skrg. suma asik tny soalan tu lg. eh, akak muda rmaja lg tau. kikiki...

kak Z : insyaAllah, nnt jgn lupa jmput. cian nor wiwi. kang kak zack kawen dia nk stay mane. so jwpn dia... rumah sy!! hehe...

ira : aah, jgn wt2 muda ira. aku couple time mtrx. so, dh 6thn kita tglkn mtrx. terasa tua x? hehe...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com