we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Tuesday, August 24, 2010

Happy 6th Anniversary Sayang~

ohoi... happy sangat hari ni. yelah, hari anniversary aku dan gerek kan. tiap2 tahun kitorang sambut. sambut ala kadar ke... sambut gilang gemilang ke... sambut dengan bertelefon ke... asalkan dah wish tu, kira dah sambut lah tu. asalkan hati masing2 happy, dah sambut lah tu. he... ohoi... masih lagi berbunga2 rasa di hati... nak polok2 itu nate bulat. kikiki...

dear Mohd Azuan... my dearest love. man of my heart.


thank you for the past 6 years u make me happy. thank you for always be there for me, support me and bare with my attitude. thank you for accepting me for the way i am. thank you for being your true self when you are with me. thank you for all the joy u gave and will give. thank you for the smile you bring to me and a lot more to come. thank you for the gifts and money you have spent on me and lots more gifts i will receive in future. hehe... thank you for giving me a chance to get to know you. thank you because you've waited for me eventhough i said don't. thank you for giving me chance to make my first decision. thank you for -AZUANELIYANA-

why do i love my gerek alot? i love him because of him. because he is truly him. he is the one. the one i've waited. i am so lucky i have a man like him. the one who cares, who loves, who know what's right and wrong, what's supposed and not. the one who knows my soft spots. the one who knows me inside out. that is why i love him. unconditionally.

okay, what do i love about my gerek?

  • his tummy. okay pelik. but i love that tummy. tolong yang... jangan ketul2 macam kawan you tu. geli i. kembang tekak rasa tengok. kikiki...
  • his eyes. okay, aku cakap ni korang jangan nak tenung mata gerek aku lama2 pulak okay. kaler mata gerek aku coklat. takdelah hazel. over sangat. but not dark. love it.
  • his nose. he... banding dengan aku punya yang kembang semangkuk ni... gerek aku punya nose sangat cute. bagi akulah.
  • his arm. he... geram i. isi penuh. tak boleh cubit pun. serius tak tipu. dulu time sekolah aku ingat cikgu aku nak cubit dia tapi tak boleh. time tu mana aku tau apa2 until together with him. serius penuh. takde ruang langsung. hehe... mampat.
  • his characteristics. okay, gerek aku ni seorang pemimpin. tak percaya? pergilah jumpa dia. first impression dah dapat. i guess. haha... dari sekolah dah nampak. i like...
  • his patience. aku ni kan perangai tak senonoh. so... oh sayang, thank you. tu je yang boleh diucapkan. sekian.
  • his effort. gerek aku ni kerja kuat. dalam segala hal. kerja untuk mengorat aku pun dia berkerja amat kuat. hoho... aku ni kan payah di tackle.
  • his words...his wisdom... his knowledge... his perfectionist... wah... love all. everything. full stop. noktah.
and the list goes on... banyak sangat benda aku suka. nak list kan 1, 1, mahu sampai ke sahur pun tak siap lagi. he... yang penting, aku dah stresskan betapa aku sangat sayang kepada gerekku sayang yang montel lagi meletup2 tu. hehe...

sayang...
HAPPY ANNIVERSARY


ILOVEYOU,
yesterday, today, tomorrow...






p/s (i) : macam tak puas hati. aku tak pandai meluahkan kata2 jiwang dah sewaktu dengannya... nampaknya... makanan adalah inspirasi aku. okay, nak makan aiskrim goreng perisa jagung.

p/s (ii) : don't worry honey. you have give me everything that i needed. and this year, you make my dream comes true. beyond expectation. thankyou for -AZUANELIYANA-

p/s (iii) : anak2 murid aku ajak berbuka bersama khamis ni... tapi macam tak sampai hati nak tinggalkan makayah berbuka berdua lagi. nextime lah yek my students. raya nanti ke...





24082010 ~ 9.30pm
rumah aku ~ bilik aku

6 comments:

wirda ahmad said...

hehe..happy anniversary yanna..wah gilang gemilang eh celebrate..anyway happy for both of you..cepat la tawen..kite nak makan nasi minyak orang johor ni oi!!..hehe..

hiLari0us aiDha said...

hahahahahaha....seram ak bace care ko cite pasal azuan..ak dok terbyang je yana oi..hahahahha...jiwang ko dh jd lawak dh...hehehe...

nway,smoge berbahagia yee..kawen jgn lupe jmput...hee..=)

** LoS ** said...

jiwang la gak haha...at least x smpi tergolek-golek nk cr word mcm mse wat dedication on ur thesis hehe...happy for u ^_^~~~Los

yanna yazed said...

kak wi : hehe... xde lh gilang sgt. celebrate apart far2 away... tp celebrate awl pn jd lh. hehe... i xsuka ns minyak lh kwi. i kwen ns ayam buleh x? kikiki...

ide : haha... aku pn xpndai nk meluahkn prasaan. tu yg ayt jd klkr tu. hehe... tp xpelh, msg delivered. kikiki... jgn byg2. aku punya tu. he...

los : hahaha... serius klkr t'ingt that time. kt rumah i kn? at last u came up with a beautiful words. love it.

Anonymous said...

haha juz read ur comment..golek2, psg lagu..tgk my girl..sume pun wat nk cr 2 words je haha~~~Los

yanna yazed said...

haha... but i like ur dedication. best. jeles. nk tiru rs segan. hehe... miss that momento!

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com