we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Friday, August 13, 2010

happy anniversary mummy daddy!

hai semua... sudah beberapa hari aku tak update blog ya. due to work load and some matters that need to be done first. ops, sebelum tu, nak mengucapkan SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN kepada semua pembaca Muslim According To Yanna. tak sempat nak wish. busy2. hari selasa lepas, habis je sekolah kemas2 terus balik kampung. nenek aku tak sihat. then rabu malam baru bertolak balik ke JB. sampai ala2 nak sahur and aku dapat kelulusan tak pergi kerja. he... dan semalam, sahabat mak yang rapat dengan kami telah pulang ke Rahmatullah... syukur sakitnya tidak lama. semoga rohnya dicucuri rahmat dah tergolong disisi kekasih-Nya. Al-Fatihah...

okay, seperti aku dah war2 kan sebelum ni, last week anniversary mak ayah aku. kerana 5ogos2010 jatuh pada hari khamis, kami menyambutnya dengan ke masjid. hui gile... insaf sebentar. aku pun ikut sekali okay! and sambutan makan2nya terjadi pada hari ahad lepas. di IT ROO cafe di Jalan Dhobi. aiseh, puasa2 ni terbayang2 makanan sana, kecur pulak. huhu...

ini ye wajah2 mereka yang menyambut anniversary. macam tak sambut pulak kan? masam dua2. hoho... actaully, mak aku tengah tak sihat. so, macam tu lah muka dia. hehe... ayah aku pulak, after snap je gambar ni, dia capai cermin mata dia, "nak tengok!"














okay, makanan kami.
mak : kuew teow cantonese. ada telur ek. muak sikit tapi still sedap masa panas2. lecur beb!


ayah : sirloin steak. aku suka dia tak over cooked. eh, suka lah. sos dia pun aku suka. pepper yang amat banyak!


aku : fried chicken chop with black pepper sauce. selalu aku order grilled. ni order fired, gile heaven. aku suka gile!


kemudian, sudah makan terus balik. nak maghrib dah. huhu... takmo berembun. mak aku baru nak sihat. tapi kat situ paling heaven air dia. ice lemon soda. perghh... macam cikna buat sirap soda but with lemon gile sedap. huhu... kepada mereka yang membaca ketika berpuasa, 'you are welcome'. yelah, aku dah tambahkan pahala puasa korang. hehe... entri2 selepas ni maybe banyak pasal makanan. aku dah lama tak update kan. huhu...






p/s (i) : cian esok cik hapisang ada bengkel pemarkahan. nasib baik i dah tak ajar form5. hehe... boleh rehat sambil menungguh poslaju. seronoknya!

p/s (ii) : bestnya kalau gerek balik. selasa hari tu dapat jumpa sekejap je. uhuk2... tergesa2 nak balik kampung. oh windu....

p/s (iii) : fasa susahnya mengajar telah tiba. pecah kepala aku masa nak buat lesson plan. nak mengajar apa? and handout SVA aku hilang... oh...






13082010 ~ 3.51pm
rumah aku ~ bilik aku

2 comments:

Anonymous said...

pas nih leh part time tande skrip spm..hehe
dorg ni sgguh2 suh ak g kursus tu..erk

yanna yazed said...

huhu... hebat2. duit aje kje u yek. xpe, u kaya mknanya i kaya. gagaggaga.... <3

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com