we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Wednesday, July 8, 2009

GHT ~ geng hidung tinggi

akhirnya... aku nak memperkenalkan secara rasmi anggota kumpulan GHT. setelah sekian lama asyik menyebut2 tapi tidak memperkenalkan secara rasmi. huhu...


ok, ini hafizah. boleh dikatakan pelopor group GHT ni. satu kelas dengan aku. sengal kentang orangnya. dia and shusha yang memulakan benda 'hidung tinggi satu' tu. mula2 diorang berdua je. then aku sambut sekali. then bila cik patin join, kami berempat lah ye...

ok, ini shuha. bila terpelat panggil shusha. patin panggil dia soha. kadang2 soma (klu tak salah aku lah). dia ni suka perasan. hari tu dia sbut jari dia ni jari anak raja. huhu... nasib cik piz tak tersembur tau. dia suka melukis. sama kos dengan patin. tapi aku tak pernah tengok patin punya art work. patin tu reti melukis tak? hmmmm..... point to ponder.

aku kiranya ahli ketiga group ni. masuk air bila dengan dak2 ni. bila tengah moody then jumpa dak2 ni, ceria rasa hidup. seronok. lagi si patin sengal tu. dahlah sengal, ngeng pulak tu. huhu... aku sje je pilih gambar aku paling cun. korang jangan jeles dengan akak pulak. yelah, ni kan blog akak. haha.... kuasa veto ada di tanganku.
inilah dia fatin aqilah. sengal kentang, ubi, kayu balak. time ni baru lepas saturday night event. dia pakai tudung camni. kitorang panggil dia 'youknowwhat'. konon2 macam yuna lah tu. huhu... dalam group ni, kitorang panggil dia kongkeng. huhu... jangan marah dik. akak jual kt budak2 sains sukan kang. huhu...

inilah gambar favourite kami. dak2 ni panggil gambar muka plaka. (pronounce as plake, bkn clake okay). kami suka sangat lah gambar ni. memang bila GHT berjumpa bermacam2 gaya boleh anda lihat. time ni tengah taklimat dari pengetua, felo, macam2 lagi lah. tapi kitorang kat belakang macam haram perangai kan. huhu...
ni pulak gambar masa dinner crew hari ahad lepas. even hujan turun dengan lebatnya, kami masih bersemangat berjalan kaki ke tasek UTM dari KRP okay. even ada lah sorang budak tu taknak join sebab takde vest. dia kata takpelah kitorang pergi bertiga. tapi yang peliknya, bila aku semangat nak pergi tanpa dia, dia tak bagi pulak aku pergi. pelik kan budak2 zaman sekarang ni? mari kita panggil dia; budak aneh-aneh. huhu... gambar ni telah di edit oleh shusha. cun kan? berbakat sungguh budak itu. sape2 yang nak tempah gambar2 cun dari dia, boleh lah contact di http://nnashuhaa.blogspot.com/ (akak promote free dalam blog akak ni, komisen lebih sikit yek).


inilah gambar2 kami tatkala berjumpa. huhu... seronok lh dengan diorang ni. macam takde masalah. tapi... lepas ni payahlah nk berkumpul. masing2 dah nak start busy. hm... takpelah, bak kata shusha. ukhuwah yang terjalin remain forever (gile rojak bahasa aku). again... ini blog aku. huhu...

okay, inilah dia trademark kami... HIDUNG TINGGI SATU!! HUH!!





p/s : kepada GHT sekalian, ILOVEALLOFYOU. susah nak cari geng macam korang. hope GHT will last forever in our heart. uhuk2... syahdulah pulak. huhu... tapi serius ni. msg ni jujur datang dari hati.




09072009 ~ 12.37am
bilik aku ~ g17-217

5 comments:

Nashuha said...

weyh akak..sob3..sedey dowh..hehe thanks promote blog..komisen?? no hal lah.. hehhe.. nti dinner lagi k..

Anonymous said...

muahahahahahahaha...i loike dis time punye entri...masyuukkkkk...hahaha..
bukan soma laa...shuma...suha de nme bru..husna...
lcturer ktorg bg td...hahaha...
errr...akak..plez laaa jgn jual org kt dak2 sport sciene..ampunnnn!!..derr~~ *(>.<)*
c kongkeng ni mmg shengal..meranti,sub,ktdi,fke tu sume die lah..hahaha...mke plaQer plg besh!!hahaha...

yanna yazed said...

husna : okay, nnt kita dinner sme2 lg ek. korg tu bz sgt. kitorg takut nk ajk. klu korg free, ajklh ek. kitorg on je...

kongkeng : ha, ok, akak xjual kamu, lalink. huhu... muka plaqer 1!! ada bunyi x klu mntk muka plaqer? hoho...

hafizAH said...

aha..gmbo ko cun abes..seb bek shuha pndai pilih angle..haha

yanna yazed said...

haha... cmburu lh tuh. gmbr ko dgn bunga suma xjd. tu yg kamu jeles. hoho... tp whtever pn, thnx to soha. mmg pndai amik angle.

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com