we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Sunday, July 5, 2009

K.O kami ~ jangan cedih apiq...

ketua kami muda dari kami. in fact, macam baya adik aku je. si apiq ni memang dah sebaya adik piza. tapi boy muda setahun lah. lebih kurang lh tu kn?si apiq ni panggil piza; mama. aku pulak auntie dia. haha... kelakar betul. dahlah manja. "mama... cwammed..." nasib dia tak panggil auntie. nanti auntie berlari to the rescue...

ni gambar apiq pada malam kebudayaan KRP. dia as K.O nk buatlah sedikit persembahan untuk adik2 yang baru. tapi di sebabkan ramai yang pegang gitar tu before dia buat persembahan, so tune dia dah lari. si apiq ni pun kelam kabut nak betulkan tune. gabra punya pasal sampai tak boleh nak tune kan betul2. so, dia mainkan lagu yang guna tune yang salah tu.... dia sebenarnya nak ngorat menantu. cian apiq auntie ni...

ni gambar selepas persembahan. apiq bersama auntie and mama. apiq jangan cedih yek. mama and auntie yakin apiq leh ngorat dia. hehe... persembahan tak best takpe tapi bagi mama and auntie, persembahan apiq still best. jangan risaulah apiq. age is only a number. muda setahun je. takde apa lah... huhu...

ops!!! ni sape ni? haha... ini sarah... cameragirl KRP sepanjang MHS. sangat sweet budaknya... lembut je. aku je yang kasar. haha... ok perhatian suma. sarah is not available. she is not single. huhu... auntie copkan dia untuk someone. ops!!! auntie pulak... aku copkan dia untuk someone.














ni gambar aku and piza berangan2 dengan gitar. ada gaya tak? huhu... bukan selalu pegang gitar. nak main tak reti. pegang2 jelah aku reti. haha
...



p/s : MHS sudah selesai akhirnya... nak tidur balik rasanya ni... zzzzzzzzzzzzz...... mcm bunyi transformer lh pulak. haha...











05072009 ~ 10.45am
bilik aku ~ g17-217

2 comments:

Anonymous said...

huuhuhuh
cwammed
hahaha
gambar family cunn arrr
hahaha
family potrait
:PP

yanna yazed said...

wawawa... btl2. ada lg family potrait. nnt auntie upload yek. huhu... berusaha apiq!! smoga apiq dpt mngorat mnntu utk mama and auntie. huhu...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com