we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Saturday, July 4, 2009

larian MHS 09/10

huhu... baru je balik dari sukan MHS 09/10. awal2 pagi lagi aku dah pegi. aku pikir aku dah lambat. rupanya, akulah crew pertama yang sampai ke arked KRP. even kak sabina pun tak bukak lagi. budak2 tak ramai lagi tapi yang dah datang tu macam bengang sikit lah sebab crew2 still tak ada... unit sukan pun dah datang nak suruh budak berlepas awal. tapi masalahnya, budak2 pun tak ramai datang lagi.

hoho... aku and piza mula2 hilang arah nak pegi mana. dahlah panas. payung ada dua nak berpayung 4 orang. okaylah. tapi sebab payung aku kecik, susah nak berpayung berdua. kena kepit2 pulak. kitorang buat keputusan nak pergi tengok frisbee sebab kat padang utama ramai sangat orang. so, kitorang pergi padang kriket. syok jugak tengok frisbee ni. nak gelak pun ada. dengan adik2 yang kelakar2. haha... kering tekak aku asyik gelak je manjang...


tapi masalah timbul bila nak dekat akhir2 game. dah suku akhir dah. tiba2 penganjur nak check nama2 budak dalam group. based apa yang aie (ketua sukan MHS KRP), kitorang dah inform orang tu kitorang dah rombak balik pemain2. ada 4 group. suma pemain yang same tapi group je yang berlainan daripada apa yang kitorang dah hantar ke unit sukan. tapi tiba2 arahan bertukar pulak. taknak terima. so, participation KRP dibatalkan secara automatik. marahlah budak2 tu. dah main bagai nak rak. tiba2 dah suku akhir tiba2 kata batal. lain kali cek lah awal2. takdelah budak kecewa sangat...


kepada makcik yang kerek tu... untuk makluman makcik, budak2 ni dah hampir wakil negara. tak macam makcik yang just pandai nak pegang mic maki budak2. nak bukak auku konon. tolonglah... auku nak di mansuhkan. nak report kat pengetua konon, pengetua sayang kitorang okay. pengetua backup kitorang. nak kenakan crew2 sekali? jomlah... macamlah kitorang takut. ceh... mulut je lebih. padahal... makcik berani kat mic je.



saje je pilih gambar ni... actualy ada gambar lain yang boleh di pilih tapi sengaja amik gambar ni sebab............................ gambar fatin terpotong kat atas tu. huhu... adil dah saksama lah kn. aritu gambar shuha takde. ni gambar fatin takde. hehe... jangan marah fatin. ni kitorang on the way nak balik KRP selepas kecewa dengan makcik kerek tu. huh!! hidung tinggi bebenor!!!


okaylah... akak letak gambar kita berempat. GHT!! huhu... next2 entri akan ku tulis tentang kalian. fatin ngek. tangkap gambar ngarut2. gambar ni piza cute sangat. macam tengah cangkung. oit!!! jangan sembur nasi kat kitorang. haha... kepada kak jawi yang membaca... tadi piza sembur nasi pada fatin. masuk air sekali. haha....


p/s : dapat minum sirap k10. manis gile... amir, jangan lupa payung aku. hilang, siap ko... huhu....








04072009 ~ 2.23pm
bilik aku ~ g17-217

4 comments:

Anonymous said...

kak yanna lg ngeng!!!!!!!hahahaha....fatin tu da mmg shengal,meranti,sub,ktdi sume die...sengal!!hahaha...adeehhh....IDUNG TINGGI SATUUUUUUUUU!!!HUHHHH!!!

yanna yazed said...

haha... ni fatin ke ni? huhu... hidung tggi satu!! sekali lagi!! 3 kali!! huh!!!!!!!

Anonymous said...

hahhahahaha....mmg sah idong tgi..ngahaksss*(>.<)*

yanna yazed said...

huhu... sgt tggi smpi xnmpk mukanya. nmpk hidung je. tggi gile smpi naik kpale kn. huhuhu...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com