we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Monday, July 6, 2009

last days as KRP crew... uhuk2...

amaran : entri kali ini mengandungi banyak gambar. teruskan scroll ke bawah.


entri kali ni nak cite pasal hari2 terakhir aku sebagai crew mhs KRP. uhuk2... sedih. macam taknak tanggalkan vest time rafiq cakap kena pulangkan malam BBQ dinner crew tu. uhuk2... state of denial. tp... nak buat macamane... terpaksa juga tanggalkan. dengan tertanggalnya vest dari badanku... bermaksud, berakhirlah tugas aku sebagai crew MHS dan kini... aku hanya pelajar UTM. seperti yang lain... uhuk2... sedih...

ok2, ni nak tunjuk gambar2 kitorang masa hari tangkap gambar crew2 KRP. sementara menunggu crew2 yang lambar tu... GHT pun apalagi... bergambar lah. memang keje kitorang asik bergambar je. takpelah, kamera aku lagipun. huhu...




inilah dia gambar penuh lengkap anggota GHT. hidung tinggi satu!! huh!! even baru kenal lebih kurang dua minggu, kitorang dah klik baik punya. memang bestlah layan kepala budak2 ni. si fatin ngeng... si shusha... and cik piz. huhu... nampak tak muka cik piz macam ikan buntal tu? huhu... shusha takde pulak dalam gambar atas. takpe2, gambar bawah ada gambar shusha...


ni gambar GHT bersama K.O... huhu... apiq yang besh. bak kata apiq, macam tangkap gambar magazine pulak (koya22222).

ni bawah ni patutnya gambar family. GHT bersama keluarga kami. tapi tiba2 ada KC. shusha kata KC ni anak angkat. huhu... bolehlah jadi family potrait. haha... agak kelakar pulak ada cina dalam keluarga. hei, we are malaysian bebeh... multiracial.























ha, bawah ni pulak gambar auntie and mama bersama apiq. style lh gambar ni. bergaya semua orang. huhu... aku paling suka pic ni lah. takde gangguan untuk tangkap gambar bersama apiq.

okay, selepas ni gambar aksi2 auntie and mama bersama apiq. harap maaf untuk segala aksi2 yang kurang sopan. hanyalah untuk hiburan semata2 tapi takdelah sampai hedonisme. SAY NO TO HEDONISME!!















akhir sekali... ni gambar2 aksi bebas. kami; kak yanna and kak piz, seorang yang fleksibel. tak main lah kntrol2 ayu and cun macam sesetengah orang. ceh... konon lembut tapi padahal... nasib tak patah riuk tulang aku ni oi.......................... huhu... fatin, udah2 le tu gelak. kawal sikit emosi tu. kang takde orang ngorat baru kamu tau... huhu...






















bawah ni... gambar sarah bersama mama and auntie. huhu... kitorang dh cop sarah okay. she is not available. (ulang suara yang entah ke berapa kali) paham suma??? huhu....












p/s (i) : aie tak reti senyum. tu yg statik muka tu macam kena tampal dengan salotape. huhu... jangan marah aie. actually dia tak reti senyum dalam gambar je. muka serius je.

p/s (ii) : shusha, ko ke kitorang yang rosak nanti? haha... sengal.



06072009 ~ 9.31pm
bilik aku ~ g17-217

6 comments:

miSzRiE said...

auntie cop sarah utk sape lak nih..huhu

yanna yazed said...

huhu... adalh... xleh bgtau. nnt ank sdara auntie malu. opsss... t'lepas plk. jgn bgtau sesape yek. huhu...

Nashuha said...

akak..gamba byk giler dowh..sampai jari terpeleot mengskroll..hehhe

yanna yazed said...

haha... ptt akak tls AMARAN KERAS ek... huhu... ok per. mnunjukkn ari2 terakhir sbg crew. uhuk2...

hafizAH said...

sedih..
rindu kt shuha ngn kongkeng nt

yanna yazed said...

aah, xpe... nnt jejak kasih ek. dinner sme2 lg. syok btl.

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com