we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Friday, July 3, 2009

penyanyi jalanan KRP...

bila korang tengok gambar bawah ni... apa yang korang pikir? haha... aku paling suka gambar ni. aku gelak bagai nak gile bila tangkap gambar ni. piza yang sengal. rafiq entah main gitar ke tak tu... ceh.......... ijat... konon banyak sangat duit lah tu. huhu... kelakar gile ketika ini.



ha, ni gambar ank sdara auntie nak main gitar. smart kan? dia tengah tune2 nak main lagu apa tu. dia tengah susun strategi nk ngorat sorang girl ni. nak bagi auntie sorang anak sdara pompuan pulak. huhu... ooo... windu diena dengan aqiel pulak. anak2 sdara ku tu balik ke penang jumpa wan and tokwan diorang.




ni pulak gambar piza pelbagai pose. tengah nak tipu pali yang piza akan buat persembahan malam kebudayaan tu. pali punyalah cuak. hehe... then gaya "piano pali". huhu... dia nak sbut violin sebenarnya. tapi dia sbut piano. kahkahkahkah... sangat kelakar. ketika ini, aku tiada di dalam gambar kerana akulah cameragirl nya... ganti sarah sebentar. huhu... sape sarah??? akan di perkenalkan di entri2 yang lain. sabar yek...


















p/s : gerek dah sampai... nak pergi beli topi. huhu... windu sama gerek.




03072009 ~ 6.06pm
bilik aku ~ g17-217

4 comments:

Anonymous said...

susun stratergi ea
btol ke aq eja stratergi 2
uhuhuh
harap smua dapat berikan sokongan yang padu ea kpd saya

hahaahaha

yanna yazed said...

apiq ke ni? uhuk2... apiq dh bsr. dh pndai ngorat ank dara org dh yek. huhuhu...

miSzRiE said...

mekaseh kak yana gnti sarah jd cmragirl..hehe

yanna yazed said...

sarah ke ni? huhu... anytime sarah. auntie akn cover sarah anytime. hehe...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com