we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Wednesday, July 1, 2009

noorul nashuha... btl ke aku eja nme dia ni?

di entri kali ini... aku nk b'cite pasal noorul nashuha (mntk2 eja nme dia btl)... sape si noorul ni bdk KRP yg 1 group dengan kitorang masa kem kt melaka. TRANSFORMER. mula2 tu takdelh klik sangat. dah nak akhir2 kem, mcm bolehlh nak berbual2. then bila tau dia kolej same dengan kitorang, lagilah makin klik. balik ke ktdi, memang kitorang selalu bersama lah...

dia ni budak seni bina. sangat pandai melukis. betul korang... tangan artis ni... piza tiba2 tanya dia boleh lukis potret tak. dia kata boleh. so aku bagi dia gambar kitorang berdua and suruh dia lukis... korang judgelah sendiri. aku sangat suka lukisan dia tu. creative gile...












inilah dia cik shuha kita. yang sgt periang... name bluetooth hp dia; "aku punya gigi". aku gelak sikit punya kuat bl dpt tau. huhu...
















p/s : dia ada roomate yang sengal... namenya fatin tapi mngaku as vasugi. huhu... sgt sengal bdk itu.




01072009 ~ 3.26pm
bilik aku ~ g17-217

5 comments:

Tuah Pengembara said...

hahha macam kenal budak tersebut ...takper boleh buat calon isteri hahahaha

best jugak hahaha

hafizAH said...

haha..hidung tinggi satu..

yanna yazed said...

farid : amboi2, gatal yek. shuha smo pn kt kamu. huhuhu...

piz : huh!!! (smbil siku agkt mcm amik videocam)

Nashuha said...

amboi3... salah eja nama larr..hdung tinggi 1...huh...

yanna yazed said...

huh!!! slh ek? sori yek... noorulnashuha.

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com