we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Tuesday, August 18, 2009

congratulation sayang~~

semalam, adalah hari konvo gerek saya. disebabkan kelas saya abis kul 1pm, saya terus pergi ke dia dengan crocs saya. gaya sudah cun, tapi kasut... hm... takpelah, at least sedondon dengan baju. huhu... ini gambar sebelum gerek masuk ke dalam dewan.

then after gerek berkumpul nak masuk ke dewan, aku and amy rush balik, refresh up then berkejar ke jusco beli bunga. huhu... sejam jugak menunggu. apalagi... kami makan... yummy, watan hoe and chicken chop. cdp2. then after bunga siap, terus balik utm. jumpa Dr. Dayang kejap then gegas ke dewan. takut gerek keluar dewan tapi aku tak sampai lagi... cop2, ini bunga yang aku beli.
ini pula gambar pertama selepas gerek keluar dewan. aku sampai2, gerek pun keluar. hui, berjodoh sungguh. dan akulah orang pertama bagi dia bunga. sangat happy...

ini bunga2 yang gerek saya dapat. banyak jugak. kalau tau, saya beli yang kecik je. hehe... jangan marah yang...

ini gambar gerek dengan family dia. inilah dia gambar bakal keluarga mentua aku. haha...


gambar ni pulak kat pesta konvo selepas bergambar studio. gambar candid dari amy. aku time ni haus sangat. hehe...




aku and amy di dataran agora. nak jugak enterframe dengan bunga yang aku beli untuk gerek. huhu...






p/s (i) : sy bagi pen parker carved name gerek. hehe... sgt best. gerek suka, sy bahagia...

p/s (ii) : hari ni oja knvo. nak pergi sebenarnya. dah separuh jalan. kemudian ada kejadian telah terjadi yang tidak membenarkan aku ke sana. so, aku balik bilik. kelas socio pun ponteng. hmmm... sakit... uhuk2...







18082009 ~ 2.15pm
bilik aku ~ g17-217

4 comments:

amyzainal said...

alahai....kcian kisah ko tuh weh...hukhuk....
congrats to gerek... !~
tak sabar la rasa nak grad....

yanna yazed said...

haha... nsb baik ada kamu mnyelamatkn aku... hoho...

congrats jgk untuk yayang sy. bangga saya.

amyzainal said...

nasib bek aku tak jelopok skali...huhu.....

yanna yazed said...

haha... ok jgk. klu dh 2,2 glongsor. kita pura2 retarded lh. main2 gelongsor. then blk bilk mcm bdk palapes kn. haha...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com