we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Thursday, August 27, 2009

hari ulangtahun ae~~

hari ini (27aug09), ae telah berusia 5 tahun dan 3 hari. hehe... saya amatlah busy dengan assignment. walau bagaimanapun, masih sempat untuk mengular dengan amy. hehe... dan dating dengan gerek. lovulovu...

ini nk tunjuk makanan yang kami makan ketika hari anniversary. simple2 je sebab aku teringin roti naan dan ayam tandoori sebab hem makan beberapa malam sebelum dia kassim ketika kami bersahur.

aku : roti naan + ayam tandoori, gerek = roti telur + ayam tandoori

ini muka2 tak tahan lapar. tak sabar nak makan. hehe... cepatlah waktu berbuka. yang, sabar sikit. belum azan lagi ni... hehe...














ini baju yang kami beli sempena anniversary. mummy + daddy = perfect. he...














inilah gambar kami ketika hari itu... aku pakai lipstik sebenarnya. tapi tak selesa. macamane lah orang2 perempuan boleh pakai lipstik lama2 ek. aku pakai setengah jam (buat cukup syarat je). then amik tisu lap. huhu... tapi still tinggal kesan merah tu. tak suka, tak suka... hm...



happy anniversary sayang... setiap tapak, setiap langkah, tujuanku semakin kuat, semakin mendekat...

ILOVEYOU,
yesterday, today, tomorrow
read this everyday and you will know when i love you...






p/s (i) : gerek sepatutnya pergi jerantut hari ni... tapi tak jadi. yippie...

p/s (ii) : aku nak balik rumah hari ni... tapi tak semangat... hm, kenapalah ini semua terjadi. bosan betul. tak suka!! sebab tu orang kata, buat baik berpada2...






270809 ~ 10.09am
bilik aku ~ g17-217

9 comments:

amyzainal said...

hoho..... rumahku syurgaku...
jom blk umah aku..ko msti suka...
dekat dah ngan nasi kandaq ko nk tuh..hee....

yanna yazed said...

heheh... mak aku pn ckp smlm, tiket airasia ke penang murah. klu aku nk g penang, xde shopping raya utk aku. hoho.. cdih... kijam2. xpe2, duit telah ku bagi pd kamu... klu xde, siap kamu. huhu...

~RoY @ AzRuL~ said...

pergh makan!! kasi tapau ayam tandoori bawak balik UTM eh utk aku ble kamu udah pulang di sini...ngak penah makan ayam tandoori lagi dong...huhuhu

yanna yazed said...

biar betul ko tak pernah makan tandoori? kj ni entah mane2 aje dia bawak ko. cubalah pekena segala2nya... he... cian kamu. nanti ada rezeki, kamu dapatlah makan ye.

~RoY @ AzRuL~ said...

kalo ngan KJ, kami mkn KFC aje..lihat lah kesannya pada kj dan aku...huhuhuhu

yanna yazed said...

aku sudah tau kamu dan dia suka kfc, abc dan mee kari sana kn? hehe... nnt lah roy, kita gathering KP di mamak. aku ajr kamu makan tandoori.

amyzainal said...

he...yanna..kecian mak kamo...aku pun pk mau blk siang..tak nak buke dalam plane lg...t la i usahakan...huhu...

~RoY @ AzRuL~ said...

KJ tak mkn ABC lar..dia org negara panas, takleh mkn sejuk2..lgsg tak macho..hehehehe
Kj suka KFC, sbb dia kata murah...tp aku suka MCD, sbb aku suka fries...tp ketika kami boikot produk2 Israel dulu, faveret kami adalah kafe K9 dan kami terpaksa mkn A&W..sedey!

yanna yazed said...

amy : baik, nnt cnfirmkn ek. tidak sabar rasanya daku ini. huhu... kahkahak... kohkohkoh...

roy : ceh kj tu... murah dan banyak kn? br leh mkn byk2. dlm fb dia ada wt kuiz di mana prtama kali jmp jodoh. jwpnnya kfc. mmg sesuai dgn kj. a&w sedap apa... he... aku tidak mmboikot, aku juz kurgkn aje. he...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com