we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Wednesday, August 19, 2009

gambar studio siap!!

entri kali ni aku nk tunjuk gambar gerek tangkap studio. aku tak tengok pun time dia bergambar sebab nanti dia serba salah nk senyum macam mane. hehe... inilah hasil bekas pelajar UiTM. kami puas hati dengan softcopy nya... hardcopy belum tengok lagi. huhu... siapa yang berminat nk hire dia, leh bagitau aku.

ini gambar aku dan gerek. skema gile kan? amy gelakkan aku. kuaja sungguh. aku pun sengal tangkap gambar macam nak nyanyi lagu NEGARAKU. hoho...


ini gambar terakhir. abang tu sangat best sebab bagi kami extra shot. comel tak? jeles tak??huhu..






p/s : aku beli kain baju kurung yang design sama dengan amy. dia hijau, aku pink. first time aku beli jenis kain chiffon ni. he... happy. tapi aku pun nak tshirt lembu. amy and gerek tak suka. pelik betul diorang ni. aneh2...






20082009 ~ 12.04am
bilik aku ~ g17-217

8 comments:

intan baizura said...

yanne..tembam nye azuan skrg..lain da dr matrik dlu..hehhehe

yanna yazed said...

hehe... tgk lh sape yg jaga. aku? maintain atau smakin mmbesar jgk? hehe...

amyzainal said...

hahaha...ini komen ku....
pertama: gerek macam seorang bapak yg garang dalam pic pertama itu...
kedua: hhahahahahaha...nak gelak guling2 nie tgk gambar korang straight macam patung tuh...hhihi..
dah abeh nyanyi negara ku la!!!~
ketiga: muka ko berminyak! kekekee....

ko tau tak...kalau ko pakai baju lembu tuh...macam ko bawak lembu kemana2... baek ko print gambar gerek kat baju...lagi best....hahaha...

nnti kite pakai baju kurung tuh bersama...kihkih.....

yanna yazed said...

huhu... aku dh suh org tu edit biar xnmpk b'minyk. hehe... aku lupa nk lap muka sungguh2 b4 b'gmbr tu lh...

aku tetap suka bj lembu tu. aku nk g cri bj qibby lah. aku nmpk pompuan pkai. uhuk2... sdih... nk bj lembu...

intan baizura said...

hahhaha..yanne..ko maintain je cam dlu..windu2

yanna yazed said...

huhu... tq inten. windu suara sengau kamu. huhu... jelingan matamu itu ktika aidha meminta coklat atau gula2. hehe...

intan baizura said...

hahhaha yanne..xbaik ko!

yanna yazed said...

hehe... rindulh inten. bkn sje2 sbut tu... hehe...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com