we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Monday, August 31, 2009

makanan2 b'buka ku semalam...

seperti telah di janjikan... hari ni aku nk upload pics makanan berbuka masakan cikna. yummy... t'ingt je terus rasa lapar balik. he... makcik saya sangat pandai masak. serious, tak tipu... dia pandai masak chicken chop, mashed potato, nasi lemak, nasi kerabu, nasi dagang... western, eastern, instant, fast food... cakap aje... huhu...


inilah dia main course kami semalam... prawn and shitake carbonara...


kemudian ada chicken wing. bakar punya. requested by my daddy...


untuk melengkapkan lagi, cikna buat mushroom soup with extra mushroom and garlic bread pelengkapnya...














ada jugak salad. tapi disebabkan aku tak berapa nak minat, of courselah aku tak makan. hehe... inilah dia 1 meja kami. makan berlima tapi makanan prepared macam untuk 10 orang. cikna masak lebih sebab takut abang bawak balik tentera dari opis dia. he... rupanya aloy sorang je peneman setia.





p/s : hari ni buka dengan gerek. ayam black pepper jusco. cedap2... then beli big apple. currently waiting for amy. ooo.... nasi kandar ku...







31082009 ~ 11.36pm
bilik aku ~ g17-217

3 comments:

~RoY @ AzRuL~ said...

patut gigh tny aku mkn ape berbuka..rupa2 dia makan tak hengat dunia dah..sob sob..sedey, tak tapau utk aku pun..uhukz

amyzainal said...

huhu...sedap nye....np cik na bukan mak cik aku erk?? musti aku gemuk lau jadi anak sedara cik na....^__^
dh dpt nasik kandar kan...suke arr tuh...hee....

yanna yazed said...

roy : huhu... gigih aku sbb xnk ko mkn megi je. atau biskut je. nk ko mkn ns. nnt kj mrh aku. ko kt cni kurus kering plk kang... bkn xnk bungkus utk ko tapi dh abs, nk bgks cne...

amy : huhu... untg aku dpt mkcik cam cikna. huhu... tp tulh, mslhnya aku yg xreti msk. cian nenek, mak n cikna. dpt aku yg xsmbg legasi memasak. huhu...

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com