we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Saturday, August 22, 2009

SELAMAT BERPUASA...

hari ini 22ogos2009, hari pertama semua umat Islam di dunia ini berpuasa. ops, lupa cakap... maknanya, hari ni 1ramadan. tahun bila ek? nauzubillah... yanna ni teruk sungguh...

ketika ini... aku kat rumah, tengah boring2 tak ada benda nak buat. tadi pergi angsana sekejap. nak beli workbook untuk material adaptation. dapatlah 2 buku. angsana dah start meriah. macam lagi seminggu nak raya pulak rasa. hehe... mak aku pun dah start ushar2 baju kurung. he...

hmm... tapi di kala ini, terasa stress dengan assignment dan PSM yang aku ni tak reti2 nak start. huhu... teruk betul aku ni... malam ni after ayah aku terawih baru nak balik UTM. nak beli abc bomba yang aku pernah janji dengan amy. misai, hem, malam ni kita dessert sama2 ek. pesan kat hem, jangan nak lari. hoho...

mak aku masak simple je arini. coz kitorang berempat je. cikna tak jadi datang. hm... rindu diena and aqiel pulak... eh, oklah korang, nanti aku update lagi. bapak aku dah jerit ajak pergi bazar ni. hoho... aku lah peneman dia yang setia ke bazar ramadan. aku pun taktau kenapa dia pilih aku sedangkan adik aku ada kat rumah ni...

destinasi bazar : maybe bazar larkin (sebelah stadium tu)





p/s : lagi 2 hari anniversary tahun kelima ae. he... windu gerek.






22082009 ~ 5.08pm
rumah aku ~ bilik boy

4 comments:

amyzainal said...

haha....camat berposa!! untuk org 2 tak posa jugak...huhu...
tak sabar nak merasa ais kacang tuh..... cepat2 la balik....kihkih...
cepat2 jugak kite berposa...nak g terawih...semangat nie...hihi....

yanna yazed said...

hehe... btl2... nk g trawih utm. sori bout the abc. nextime ya.. nnt ko blk penang, nk temph ns kndr. huhu... rindu ns kndr.

amyzainal said...

haha...soh incik sobri sponsor aku...dapat la nasi kandar ko..kalau tak...kite makan roti je la kat cni erk...huhu....

yanna yazed said...

ok jgklh... roti tisu. hehe... cdp jgk. t'ingt2 plk... tp kn, kak yana kta c2 bkn india muslim. yeke?

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com