we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Wednesday, August 12, 2009

girls' day out... lalala~~

masuk hari ni baru 12 hari kita masuk bulan ogos... tapi aku dah beberapa kali kuar bersama2 dengan member2 pompuan di sini. antaranya...


tarikh : 6ogos2009
hari : khamis
agenda : buka puasa beramai2


note : tiada gambar di sediakan kerana aku tidak amik lagi daripda amy. harap maklum.


____________________________________________________________

tarikh : 7ogos2009
hari : jumaat
agenda : tengok wayang, jalan2, makan2, grocery

note : kami kuar dari pukul 2pm. sampai kembali ke UTM around 9pm. lama gile kn? and crocs ku cedera ketika hari itu. aku amat berasa down. hm...















ini lah antara gambar2 kami... gambar2 ini sebelum kami memilih hadiah untuk gerekku dan jugak shopping pakaian2 amy. hoho... makan? sebentar ya...





yana teo : spagetti bolognaise (macam mane eja ek? xreti aku), yanna : tomyam soup noodle, amy : cordon bleu... makan sampai tak larat...
_____________________________________________________________
tarikh : 8ogos2009
hari : sabtu
agenda : tahlil di rumah hafizah

note : tiada gambar di sediakan... kerana lupa nak tangkap gambar. dan kejadian di sana, aku telah di marahi oleh ustazah piza kerana berbual. hoho... maafkan saya...



tarikh : 8ogos2009
hari : sabtu
agenda : jalan2 shopping dengan gerek

note : aku try nk tolong gerek amik jubah. tapi nauzubillah beratur sikit punya panjang... last2 tengah beratur, gerek sampai... so, aku and amy pegi minum2 kat k11. huhu... malam tu teman gerek shopping2.




p/s : walaupun bukan girls' day out, aku nak mention jugak. hehe...

_____________________________________________________________

tarikh : 11ogos2009
hari : selasa
agenda : aerobik, joging, pizza hut


ini adalah 2 manusia yang order makan untuk 2 orang per person. mereka sangat berasa lapar agaknya... huhu...
ini pula manusia yang mahu BERTUKAR!! hehe... kami makan apa?






sekian... itu saje makanan2 yang telah saya makan selama bulan ogos ini... ada lagi... tapi tunggu di entri akan datang yek... terima kasih...




p/s : aku leka update blog sampai lupa nk balas msg gerek. cian gerek i...





12082009 ~10.25pm
bilik aku ~ g17-217

2 comments:

ZARA 札拉 said...

woot~

gerekmu budak FKSG kah?

^^

btw, itu Elie Teoh ya?

yanna yazed said...

yup, elie teo... lieyana teo... te-o. hehe...

gerekku fab lh cek pah. mngapakh?

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com