we were made for each other...

Mrs. Azuan forever

Daisypath Anniversary tickers

we are engaged! ♥

Daisypath Anniversary tickers

since we found L.O.V.E

Daisypath Anniversary tickers

Mama's Pumpkin

EVERYTHING ABOUT YANNA

My Heart, My Soul, My Family, My Gerek, My Life

Wednesday, January 4, 2012

Happy New Year you all!

hai2 korang... lama aku tak update kan? last aku update tahun lepas. lama tuuuuu... hehe... sebenarnya takde idea nak update apa. ni just a quick update je ni. sementara menunggu waktu balik. adoi! first day nak balik pukul 5pm, memang haru! nasib baik ada 1 kelas je hari ni. tu pun dipendekkan sebab budak2 kena rehat pukul 1pm. aku memanglah suka sebab lagipun first kelas, takde idea nak ajar apa kan. esok full throttle! kena serius!


hari ni, sudah hari keempat tahun baru 2012. alhamdulillah, masih sihat bernafas. banyak benda nak kena buat pada tahun ni. boy pun tak lama lagi nak fly. semoga semuanya berjalan lancar. semoga rezekiku dimurahkan. ui, betul2 aku takde idea ni.


enjoy picture from my trip to Queenstown, NZ last month. aku tak update pasal NZ pun kan? nantilah bila mood dah datang ye. nak tahu ni pukul berapa? almost 10pm ye. tak gelap2 lagi. aku yang makin gelap sebab matahari terik sangat. wuhhuuu!!!












p/s (i) : Happy birthday to my dear angel; Irdiena Alia bin Iezal. dah 5 tahun dah diena! tak sabar nak dengar dia cerita pasal first day dia kat school.


p/s (ii) : balik ni nak tidur boleh tak? oh keletihan rasa!


p/s (iii) : gerek datang esok. yeay!! rindu2!












04012012 ~ 4.11pm

meja aku ~ bilik guru-KVK

0 comments:

 
template by suckmylolly.com. flower brushes by gvalkyrie.deviantart.com